60776
Book
In basket
Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowały żywy kolor, a wołowina z cebulą była miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj hasło naleśniki. Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdź po prostu odpowiednie hasło, np. sól, przyprawy itp. Małe triki- wielka kuchnia.
Availability:
Tarnów Op. wyp. dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 32411 (1 egz.)
biblioteka nieczynna z powodu inwentaryzacji księgozbioru.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again