60591
Książka
W koszyku
Kuchnia bez glutenu / [red. Wanda Bednarczuk]. - Warszawa : Ringier Axel Springer Polska, cop. 2016. - 95 s. : il. kolor. ; 21 cm.
(Fakt Zdrowie ; 2/2016)
Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe – nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy – bez grama glutenu – na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery. Wszystkie są proste w przygotowaniu i zachwycają bogactwem smaku.
Status dostępności:
Tarnów Op. wyp. dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35026 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: Sycące śniadania, smakowite sosy i pasty, pieczywo bezglutenowe, zupy, dania obiadowe, ciasta i desery.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej